Mail Ons

sales@colohouse.com

Bel ons

088-2700-200

Cloud Computing

Maak verbinding met de cloud van Data Facilities.

Versimpel uw IT-infrastructuur met Cloud Computing

IT infrastructure

Cloud computing brengt bedrijven veel voordelen. Deze technologie maakt het mogelijk om middelen te delen op een manier die de installatie en het onderhoud van uw IT-infrastructuur dramatisch vereenvoudigt.

Met de cloud computing-technologie wordt een groot aantal middelen met elkaar verbonden via private of publieke netwerken. Hierdoor krijgt u een flexibele en schaalbare infrastructuur voor applicaties, data en opslag. Doordat de middelen worden gedeeld, gaan de kosten van computing, applicatie-hosting, contentopslag en levering aanzienlijk omlaag. Een groot voordeel ten opzichte van een traditionele IT-infrastructuur,

Kies voor de Public Cloud of een Virtual Private Cloud

Wanneer u overweegt over te stappen naar de cloud, bieden wij uw bedrijf een keuze uit twee modellen. Kiest u voor een publieke cloud, dan deelt u de hardware met anderen. Ideaal voor kleinere bedrijven of voor organisaties met een fluctuerende vraag. Omdat u de infrastructuur deelt, profiteert u van lagere kosten.

Een andere optie is een Virtual Private Cloud. Deze is speciaal ontwikkeld voor uw organisatie. U profiteert van alle voordelen van een private cloud én van de back-up van de hele cloud. Een private cloud biedt meer controle en veiligheid en is daarmee de perfecte keuze voor grote bedrijven die aan strenge verplichtingen moeten voldoen.

De keuze voor het type cloud is voor elk bedrijf anders en wordt bepaald door factoren als veiligheid, gemak en controle. Een private cloud geeft u veel controle, maar maakt u tevens verantwoordelijk voor het beheer ervan. Bij een publieke cloud wordt het beheer u uit handen genomen. Tegelijkertijd geeft u daarmee weer controle uit handen.

Vindt u het moeilijk hierin u keuze te maken? Ons team van experts helpt u graag met het maken van de juiste keuze.

Uw voordeel

Werken in de cloud heeft drie grote voordelen: het is schaalbaar, efficiënt en veerkrachtig. Hieronder gaan we dieper op deze voordelen in.

Scalability

Schaalbaar

Uw IT-infrastructuur kan eenvoudig en snel groeien en krimpen afhankelijk van uw wensen, eisen en omstandigheden. In de cloud is capaciteit toevoegen een kwestie van een paar muisklikken. U hoeft daarvoor geen nieuwe fysieke hardware aan te schaffen en te installeren. Stelt u zich eens voor dat u voor een groot project of een nieuwe klant meer ruimte nodig heeft, maar na afloop vast blijft zitten aan ongebruikte servers. Werken in de cloud is flexibel en schaalbaar. De omvang van uw infrastructuur is daarom makkelijk aan te passen op uw veranderende wensen.

Efficiency

Efficiënt

Werken in de cloud versimpelt uw IT-infrastructuur aanzienlijk. Niet langer heeft u te maken met de complexiteit van uw eigen datacenter of de IT-applicaties die noodzakelijk zijn voor uw bedrijfsvoering. Dankzij een optimale samenwerking tussen virtuele en fysieke middelen heeft de cloud minder ruimte, stroom, koeling en hardware nodig dan een traditionele infrastructuur. Omdat de cloud in hoge mate is geautomatiseerd, heeft u minder IT’ers nodig om uw IT-omgeving te beheren.

Resiliency and Redundancy

Resilience en redundantie

De cloud van Data Facilities is gebouwd op een robuust fundament dat resilience en redundantie biedt aan zijn gebruikers. De cloud biedt automatische back-up tussen cruciale punten in de infrastructuur en garandeert daarmee de bereikbaarheid van uw data en maximale betrouwbaarheid.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Alle velden met een * zijn verplicht.

 


Onze tevreden klanten

 • Source XS is een Internet Service Provider (die gespecialiseerd is in colocation en dedicated services. Read more

  André Gerritsen

  Managing Director

 • Wilhelmsen Ships Service is wereldleider op het gebied van duurzame maritieme producten, services en 'ships agencies' aan de maritieme industrie.Read more

  Simon Roozendaal

  Regional IT Manager Europe, North & West Africa

 • Informatel Services is een IT-servicebureau dat weet wat goede service inhoudt.Read more

  Adri de Roo

  CEO

 • De service van Data Facilities is uitstekend en heeft ons vele voordelen gebracht.Read more

  Jacco Manneken

  CEO

 • MaxiTEL is een telecomprovider met een focus op B2B.Read more

  Bernard Buitenhuis

  CEO

Bekijk onze datacenters

De datacenters van Data Facilities in Spijkenisse en Den Haag. Bekijk de video.

Lees meer

Don't overlook #colocation when it comes to powering your #business! Tune in this week and we'll reveal the keys to… https://t.co/A5Vim9DN9Z

January 31

We are thrilled to launch our series of employee spotlights! #ColoHouse is powered by an incredible group of people… https://t.co/XoY92eWfPE

January 27

Don't gamble with your data's safety - follow these four tips to know if #relocating it is the right choice for suc… https://t.co/bz1Hyjs9Az

January 25