Mail Ons

sales@colohouse.com

Bel ons

088-2700-200

Hosting Diensten

Service die aansluit op uw wensen.

Datacenters

Data Facilities biedt een breed scala aan diensten voor bedrijven die hun IT-infrastructuur willen schalen of uitbesteden aan een professioneel datacenter. Van remote support tot colocatie, en alles daar tussenin: ons diverse aanbod van datacenteroplossingen helpt bedrijven hun gebruik van IT-middelen te optimaliseren. Door onze jarenlange ervaring heeft Data Facilities de expertise en de diensten in huis om aan al uw zakelijke voorwaarden en eisen te voldoen.

Colocation Hosting

Colocatie

Colocatie biedt u ruimte in een professioneel datacenter en helpt bedrijven hun efficiëntie te vergroten, kosten te besparen, groei te bevorderen en service te verbeteren.

Lees meer

Internet Connectivity

Netwerkdiensten

Profiteer van flexibiliteit en vrijheid in het kiezen van een netwerkpartner in een van onze netwerkonafhankelijke datacenters. Directe toegang tot IP-connectivity en Internet Exchanges wordt een fluitje van een cent.

Lees meer

High Density Hosting

High Density Hosting

De cloud van Data Facilities is gebouwd op een robuuste infrastructuur die veerkracht en redundantie biedt aan zijn gebruikers. De cloud biedt automatische back-up en garandeert zo continue beschikbaarheid en maximale betrouwbaarheid.

Lees meer

Business Continuity

Business Continuity

Op maat gesneden business continuity en disaster recovery-diensten beschermen cruciale data. Ze stellen uw bedrijf in staat storingen te vermijden en houden uw data bereikbaar tijdens onverhoopte ongeregeldheden.

Lees meer

Cloud Computing

Cloud Computing

Clouddiensten bieden flexibele en betrouwbare oplossingen aan bedrijven die de beperkingen van hun fysieke hardware willen overwinnen. Wij hebben de infrastructuur en de technologie voor uw IT-noden.

Lees meer

Dedicated Servers

Dedicated Servers

U wilt nog niet investeren in eigen hardware? Huur dan een bare metal server of een volledig beheerde dedicated server. Dit houdt uw uitgaven binnen de perken en u voorkomt op termijn vervanging van de hardware.

Lees meer

Onze tevreden klanten

 • Source XS is een Internet Service Provider (die gespecialiseerd is in colocation en dedicated services. Read more

  André Gerritsen

  Managing Director

 • Wilhelmsen Ships Service is wereldleider op het gebied van duurzame maritieme producten, services en 'ships agencies' aan de maritieme industrie.Read more

  Simon Roozendaal

  Regional IT Manager Europe, North & West Africa

 • Informatel Services is een IT-servicebureau dat weet wat goede service inhoudt.Read more

  Adri de Roo

  CEO

 • De service van Data Facilities is uitstekend en heeft ons vele voordelen gebracht.Read more

  Jacco Manneken

  CEO

 • MaxiTEL is een telecomprovider met een focus op B2B.Read more

  Bernard Buitenhuis

  CEO

Bekijk onze datacenters

De datacenters van Data Facilities in Spijkenisse en Den Haag. Bekijk de video.

Lees meer

Don't overlook #colocation when it comes to powering your #business! Tune in this week and we'll reveal the keys to… https://t.co/A5Vim9DN9Z

January 31

We are thrilled to launch our series of employee spotlights! #ColoHouse is powered by an incredible group of people… https://t.co/XoY92eWfPE

January 27

Don't gamble with your data's safety - follow these four tips to know if #relocating it is the right choice for suc… https://t.co/bz1Hyjs9Az

January 25