Mail Ons

sales@colohouse.com

Bel ons

088-2700-200

Ons bedrijf

Uw IT-infrastructuur is onze nummer één zorg.

Onze datacenters versterken de digitale economie

Data Facilities beheert twee van de grootste regionale carrier-neutral datacenters in de Randstad.

De datacenters van Data Facilities bieden een veilige en moderne omgeving voor hedendaagse IT- en telecombedrijven. Onze centers bieden onderdak aan applicaties van grote bandbreedte, content en informatie.

Savvas Bout

Onze strategisch gelegen en hoogstaande datacenters zijn zo gebouwd om de betrouwbaarheid en bereikbaarheid van uw IT-systemen te garanderen. Elke vestiging beschikt over uitstekend getrainde technici die altijd klaarstaan om problemen op te lossen. Ons Network Operations Center is 24 uur per dag, zeven dagen per week bemand. Wij zijn gespecialiseerd in klantvriendelijke en flexibele oplossingen voor complexe IT-gerelateerde vraagstukken van onze klanten. Heeft u cruciale IT-behoeften, dan leveren wij de vereiste veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

-Savvas Bout, OPRICHTER EN CEO

Strategische locaties in de Randstad

Data Facilities beheert diverse datacenters op strategisch gelegen locaties in de Randstad. Nederland is een belangrijke internetgateway voor Europa, onder meer vanwege de Amsterdam Internet Exchange en omdat Nederland een ‘disaster recovery home’ is voor diverse grote bedrijven in Noord-Amerika en Azië. Onze datacenters bieden uitgebreide beveiliging, gekoelde en volledig redundante voorzieningen en betrouwbare netwerkverbindingen om de beschikbaarheid van uw systemen te allen tijde te garanderen. Lees meer over onze faciliteiten en hoe ze uw bedrijfsvoering vandaag nog naar het volgende niveau kunnen tillen.

Our customers

Onze klanten

Data Facilities bedient een brede klantenkring, bestaande uit netwerk- en contentproviders – applicaties en data die samen het internet vormen. Van start-ups tot grote ondernemingen; bedrijven van alle groottes kiezen voor ons vanwege onze hoogstaande infrastructuur, netwerkneutrale connectiviteit-mogelijkheden en capaciteiten om hun toekomstige groei te ondersteunen.

Lees meer over onze klanten en waarom zij Data Facilities kiezen als hun datacenterpartner.

Our products & services

Onze producten en diensten

Als geen ander begrijpen wij dat uw bedrijf zijn eigen unieke behoeftes heeft als het aankomt op de hosting van de IT-infrastructuur. Data Facilities heeft een breed aanbod van producten en diensten die aansluiten op deze behoeften en uw bedrijfsprocessen soepel laten lopen.

Onze klanten vertrouwen op onze hoogstaande datacenters en het team van ervaren professionals erachter om hun bedrijf te versterken met de prestaties, bereikbaarheid, veiligheid en betrouwbaarheid die het nodig heeft.

Onze tevreden klanten

 • Source XS is een Internet Service Provider (die gespecialiseerd is in colocation en dedicated services. Read more

  André Gerritsen

  Managing Director

 • Wilhelmsen Ships Service is wereldleider op het gebied van duurzame maritieme producten, services en 'ships agencies' aan de maritieme industrie.Read more

  Simon Roozendaal

  Regional IT Manager Europe, North & West Africa

 • Informatel Services is een IT-servicebureau dat weet wat goede service inhoudt.Read more

  Adri de Roo

  CEO

 • De service van Data Facilities is uitstekend en heeft ons vele voordelen gebracht.Read more

  Jacco Manneken

  CEO

 • MaxiTEL is een telecomprovider met een focus op B2B.Read more

  Bernard Buitenhuis

  CEO

Bekijk onze datacenters

De datacenters van Data Facilities in Spijkenisse en Den Haag. Bekijk de video.

Lees meer

Don't overlook #colocation when it comes to powering your #business! Tune in this week and we'll reveal the keys to… https://t.co/A5Vim9DN9Z

January 31

We are thrilled to launch our series of employee spotlights! #ColoHouse is powered by an incredible group of people… https://t.co/XoY92eWfPE

January 27

Don't gamble with your data's safety - follow these four tips to know if #relocating it is the right choice for suc… https://t.co/bz1Hyjs9Az

January 25