Mail Ons

sales@colohouse.com

Bel ons

088-2700-200

Referenties

Klanten delen hun ervaringen met Data Facilities.

Lees wat klanten zeggen over Data Facilities

U hoeft ons niet op ons woord te geloven. Lees maar wat onze huidige klanten te zeggen hebben over Data Facilities. Wij stellen feedback zeer op prijs en moedigen u dan ook aan uw eigen ervaringen met ons te delen via onze feedbackpagina.


Bedankt, Data Facilities!

MaxiTEL is een telecomprovider met een focus op B2B. Wij richten ons op Voice over IP, SMS, Mobile Phone & Data, Mobile Machine-to-Machine (M2M) and IP Connectivity-oplossingen. Wij zijn er trots op de juiste partner te hebben gekozen voor de juiste partner voor onze infrastructuur. Het datacentrum van Data Facilities in Spijkenisse is een ware telecomfaciliteit, met providers als KPN, Tele2, UPC en Verizon. De Intersite Connect Service van Data Facilities stelde ons in staat redudantie te creëren tussen onze vestigingen. Het team van Data Facilities is er altijd voor ons geweest – dag en nacht! Wij zien Data Facilities dan ook als een gewaardeerde zakenpartner.

Bernard Buitenhuis

CEO

Excellent

De service van Data Facilities is uitstekend en heeft ons vele voordelen gebracht. We zijn efficiënter gaan werken en besparen geld ten opzichte van andere datacentra. De samenwerking met Ricardo en Savvas en het team van Data Facilities in Den Haag is excellent.

Jacco Manneken

CEO

Data Facilities is snel en betrouwbaar

Informatel Services is een IT-servicebureau dat weet wat goede service inhoudt. We waren blij om erachter te komen dat we niet het enige bedrijf zijn dat dit weet. Data Facilities heeft ons uitstekend bijgestaan tijdens de verhuizing naar zijn datacentrum in Den Haag. De Twin Data Center Solution – de koppeling tussen de twee locaties van Data Facilities – heeft onze producten meer voordelen en redudantie gegeven. We zijn trots op de prettige relatie tussen onze bedrijven en kijken ernaar uit om onze samenwerking in de toekomst verder uit te breiden.

Adri de Roo

CEO

Ik toost op Data Facilities!

Wilhelmsen Ships Service is wereldleider op het gebied van duurzame maritieme producten, services en ‘ships agencies’ aan de maritieme industrie. We doen dit wereldwijd in 2.400 havens in 125 landen. Voor de Europese regio – hiertoe rekenen wij ook Noord- en West-Afrika – waren we op zoek naar een solide netwerkonafhankelijk datacentrum in de omgeving van Rotterdam. Voor ons was het heel belangrijk dat we konden kiezen uit verschillende betrouwbare en robuuste data- en infrastructuurproviders. Grote namen als Verizon, KPN, Espirit Telecom, BT en Eurofiber komen allemaal binnen in de moderne vestiging van Data Facilities in Spijkenisse. Daarnaast was bereikbaarheid cruciaal voor ons. Omdat Data Facilities bijna aan de A15 ligt en op slechts enkele kilometers van ons kantoor in Rotterdam, was de keuze makkelijk gemaakt. We hebben geen moment spijt gehad van onze keuze. Al onze internationale VPN-verbindingen naar onze 64 kantoren door heel Europa lopen nu via Data Facilities in Spijkenisse. Data Facilities was de juiste keuze voor onze organisatie. We zien flexibiliteit, snelheid en persoonlijke communicatie van zijn medewerkers als een groot voordeel.

Simon Roozendaal

Regional IT Manager Europe, North & West Africa

Bekijk onze datacenters

De datacenters van Data Facilities in Spijkenisse en Den Haag. Bekijk de video.

Lees meer

Don't overlook #colocation when it comes to powering your #business! Tune in this week and we'll reveal the keys to… https://t.co/A5Vim9DN9Z

January 31

We are thrilled to launch our series of employee spotlights! #ColoHouse is powered by an incredible group of people… https://t.co/XoY92eWfPE

January 27

Don't gamble with your data's safety - follow these four tips to know if #relocating it is the right choice for suc… https://t.co/bz1Hyjs9Az

January 25