Mail Ons

sales@colohouse.com

Bel ons

088-2700-200

Waarom Data Facilities?

Wij zijn experts op het gebied van datacentertechnologie.

Waarom klanten voor ons kiezen

Het onderhouden van een eigen IT-infrastructuur kan een dure afleiding zijn van uw dagelijkse werkzaamheden. Bedrijven komen naar Data Facilities om van deze zorgen te worden verlost en voor directe toegang tot hoogstaande datacenters met een professioneel team van medewerkers.

 • Colocation Hosting

  Infrastructuur van topkwaliteit

  Data Facilities beheert datacenters van topkwaliteit en levert daarmee veerkracht, redundantie, veiligheid en netwerkonafhankelijkheid.

  Colocation Hosting

  Onze Twin Data Center-oplossing

  Data Facilities heeft een uniek Twin Data Centers-concept ontwikkeld. Verbind uw data in twee gescheiden, onafhankelijke en geografisch gespreide datacenters om redundantie te creëren.

  Colocation Hosting

  Een team van ervaren professionals

  Ons team heeft jarenlange ervaring in het bouwen en beheren van datacenters in Nederland en daarbuiten. Wij doorgronden elk IT-vraagstukken, kennen de cruciale systemen en weten hoe we ze in uw dienst kunnen laten werken.

  Colocation Hosting

  Support. Altijd en overal

  Bij Data Facilities draait alles om de klanten en hun behoeften op het gebied van data. Uw behoeften veranderen met de tijd en wij zijn er om uw wensen in te willigen. Data Facilities levert de producten en diensten om uw bedrijf te laten groeien.

 • Colocation Hosting

  Een wereldwijd netwerk

  Nederland is een internetgateway naar Europa en de Verenigde Staten. Onze datacenters bieden zeer hoogwaardige verbindingen met zowel Europa als met de rest van de wereld. Betrouwbaar en met razendsnelle reactietijd. Het Data Facilities Partner Network biedt u directe toegang tot meer dan vijftig verschillende landen wereldwijd.

  Colocation Hosting

  Carrier-neutral datacenters

  Een netwerkonafhankelijk datacenter geeft u toegang tot verschillende lokale, nationale en internationale telecom-operators, contentdistrubutie-netwerken, breedbandnetwerken en Internet Exchanges. Data Facilities biedt ook directe toegang tot een privaat Internet Exchange-platform.

  Colocation Hosting

  Financieel gezonde onderneming

  Natuurlijk doet u graag zaken met een solide bedrijf. Data Facilities is een winstgevend en financieel stabiel bedrijf met een gezonde balans en een diverse klantenkring.

  Colocation Hosting

  Nog meer toegevoegde waarde

  Naast de traditionele datacenter- en hostingdiensten, biedt Data Facilities ook een breed scala aan extra diensten, waaronder ondersteuning, netwerkdiensten van verschillende providers en persoonlijke, zakelijke continuïteitsdiensten.

Onze tevreden klanten

 • Source XS is een Internet Service Provider (die gespecialiseerd is in colocation en dedicated services. Read more

  André Gerritsen

  Managing Director

 • Wilhelmsen Ships Service is wereldleider op het gebied van duurzame maritieme producten, services en 'ships agencies' aan de maritieme industrie.Read more

  Simon Roozendaal

  Regional IT Manager Europe, North & West Africa

 • Informatel Services is een IT-servicebureau dat weet wat goede service inhoudt.Read more

  Adri de Roo

  CEO

 • De service van Data Facilities is uitstekend en heeft ons vele voordelen gebracht.Read more

  Jacco Manneken

  CEO

 • MaxiTEL is een telecomprovider met een focus op B2B.Read more

  Bernard Buitenhuis

  CEO

Bekijk onze datacenters

De datacenters van Data Facilities in Spijkenisse en Den Haag. Bekijk de video.

Lees meer

Don't overlook #colocation when it comes to powering your #business! Tune in this week and we'll reveal the keys to… https://t.co/A5Vim9DN9Z

January 31

We are thrilled to launch our series of employee spotlights! #ColoHouse is powered by an incredible group of people… https://t.co/XoY92eWfPE

January 27

Don't gamble with your data's safety - follow these four tips to know if #relocating it is the right choice for suc… https://t.co/bz1Hyjs9Az

January 25